Moderátor: Xeninka
kimberly píše:No...nový vzhľad ma teda nenadchol... Si neviem zvyknúť...
KayTee píše:Já jsem jakožto blíženec hodně přizpůsobivá, takže už za hodinu jsem ani nevěděla, jak vypadal starý facebook. Já si nestěžuju, orientuju se tam dobře, nic mi neschází..
petrazelva píše:KayTee píše:Já jsem jakožto blíženec hodně přizpůsobivá, takže už za hodinu jsem ani nevěděla, jak vypadal starý facebook. Já si nestěžuju, orientuju se tam dobře, nic mi neschází..
Tak to tě obdivuju. Pro mě, systematika, je to naprostý chaos.
xloverin píše:Mna najviac vykolajili tie blbe kvizy, ktore sa nedali vypnut (teraz sa daju aspon jednotlivo), pretoze zapnem facebook a jedine co vidim su vysledky kvizov: aky ludsky organ si? Skade si spadol? a pod...katastrofa
Calwen píše:Já sem si to taky pořídila, nejni to moc dlouho takže se tam nějak zvlášť neorientuju. Ale musim říct, že pro komunikaci se zahraničníma kamarádama je to k nezaplacení. Žádný čekání jako na mailu nebo ty dlouhotrvající aktualizace na myspace, takže zatim mě facebook mile překvapuje... teda samozřejmě až na ty příšerný kvízy, i když občas se u toho docela pobavim a taky mě štve že se nedaj zrušit některý typy toho hlášení. copak musim vědět o všem, co ostatní lidi vyváděj?!
kimberly píše:Calwen píše:Já sem si to taky pořídila, nejni to moc dlouho takže se tam nějak zvlášť neorientuju. Ale musim říct, že pro komunikaci se zahraničníma kamarádama je to k nezaplacení. Žádný čekání jako na mailu nebo ty dlouhotrvající aktualizace na myspace, takže zatim mě facebook mile překvapuje... teda samozřejmě až na ty příšerný kvízy, i když občas se u toho docela pobavim a taky mě štve že se nedaj zrušit některý typy toho hlášení. copak musim vědět o všem, co ostatní lidi vyváděj?!
Calwen, ale toto by sa malo dať nastaviť, aspoň v starej verzii sa to dalo...urobíš si filter od ktorých priateľov chceš čítať novinky a od ktorích nie.
Angelitos píše:NIkdy, nebo navždy
KayTee píše:Angelitos píše:NIkdy, nebo navždy
amen
Angelitos píše:KayTee píše:Angelitos píše:NIkdy, nebo navždy
amen
a ty jsi pro nikdy, nebo pro navždy?:D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků