Na zaciatku pise,ze ma druhy prirastok do rodiny a na konci spomina tretie dieta Piper

A po druhe, Gillian spravy o Odd Couple (Podivny par) dementovala, vraj v zivote ten serial nevidela. Aspon je vidiet aky je bulvar 'presny'

Moderátor: pitrysek
luca píše:Nevěděla jsem, kam to zařadit, tak píšu zkrátka sem: Neměl byste někdo zájem o životopis GA od Marca Shapira z roku 1997? Tak dlouho jsem si to chtěla přečíst a všechny s tím otravovala, až se mi sešly doma dva výtisky najednou. Tak jsem si řekla, že než to vyhodit do koše, raději to někomu věnuju, samozřejmě zadarmo. Ráda pošlu
kamkoliv!
nabaa píše:luca píše:Nevěděla jsem, kam to zařadit, tak píšu zkrátka sem: Neměl byste někdo zájem o životopis GA od Marca Shapira z roku 1997? Tak dlouho jsem si to chtěla přečíst a všechny s tím otravovala, až se mi sešly doma dva výtisky najednou. Tak jsem si řekla, že než to vyhodit do koše, raději to někomu věnuju, samozřejmě zadarmo. Ráda pošlu
kamkoliv!
Já bych rozhodně zájem měla. Strašně dlouho jsem to sháněla a bohužel se nepovedlo. A klidně ti to zaplatím.
petrazelva píše:Sakra, pozdě... Nabaa, že si to pak někdy můžu půjčit?Dík
petrazelva píše:Ó, nejúžasnější Scully/nabaa i luca.. už se nemůžu dočkat (a taky kluků/holek)
Simir - no když prozradíš, odkud jseš, tak to třeba nějak vykoumáme..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník