Tenhle nápad mi vnukla Padmé na Lapiduchu...
Pamatujete na ten "prstýnek"? A v novém interview bylo potvrzeno že ve filmu bude pár flashbacků..
Tahle fotka s tím nemá moc co společného ale hodí se sem
Let´s discuss
Moderátor: XGirl
Luki píše:Imho si s náma jenom zahrávají, přece jen obyčejný divák by byl dosti mimo kdyby to najednou byli manželé. Z nového interview mám navíc pocit že oba žijí odděleně.
pitrysek píše:...třeba si Scully vzala někoho jiného, že by Skindu?
Luki píše:Imho si s náma jenom zahrávají, přece jen obyčejný divák by byl dosti mimo kdyby to najednou byli manželé. Z nového interview mám navíc pocit že oba žijí odděleně.
Xeninka píše:pitrysek píše:...třeba si Scully vzala někoho jiného, že by Skindu?
Huš, mé srdce se zastavilo, fuj fuj fuj
Xeninka píše:Luki: jj, taky mi to tak přijde... Obzvláště Mulderův příbytek tomu nahrává... Tak přeci jen jsou zvyklí bydlet sami po takovou řadu let
pitrysek píše:taky mám pocit, že se budou ve filmu víc hádat, než milovat
Xeninka píše:Taky by mě to nebavilo vidět tam jenom cukrování, to prostě do akt x nepatří v celé své kráse. Ale takové to jejich obvyklé pošťuchování se a hádání se to ano a nějaká scéna třeba na gaučíku by tam mohla být, jenom náznak a stačí
Luki píše:Scéna na gauči/posteli/kuchyňské lince?
Luki píše:Tak teď jsem se od srdce zasmál
Už vidím jak ten její "starej" blbeček jen polovinu postává a pak ho odpraví, Scully bude nešťasná ale uvědomí si že je zase volná tak odejde do kláštěra a stane se jeptiškou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků