ahojky tak ja som si tak zhruba precitala vase prispevky co sa tyka vztahu M+S, no a ja by som rada napisala tiez zopar slov. Okrem toho, ze je to moj naj serial v historii vobec, tak co sa tyka M+S, tato dvojica vysla Chrisovi Carterovi dokonale... Obaja su taki charizmaticki a akoby tam bolo citit aj to ich realne spojenie.. skratka sa k sebe velmi hodia a myslim si, ze sa poznaju ovela lepsie ako ich poznaju ich vlastni partneri... zazili spolu velmi vela zazitkov, chvil a pod. pocas dlhych 10 rokov nakrucania serialu... mne sa ich vztah velmi pacil, len ja by som tam predsa len vsunula tie milostne scenky
)))) (aspon jednu). Som to ja ale hovado, ze jo...? A celkovo je vidiet aj v skutocnosti ze sa maju oni dvaja radi a uplne su taki zohrati, takto si rozumie malokto... velmi im fandim a uz sa neviem dockat tretieho filmu... snad tam uz daju aj milostne sceny
a najviac sa mi na seriali pacilo ako bol vecne M tvrdohlavy a S ho stale sla zachranovat... to bolo take zlate... chudo ta si pri nom teda vytrpela, ale napriek vsetkemu ho nikdy nepodkopla ani nezradila... a to sa mi na nej pacilo, stale mu verila a niekedy to skutocne nemali vobec jednoduche ale vzdy stala pri nom "v dobrom i zlom"
)))))