Moderátor: XGirl
XGirl píše:Včera jsem koukala na squeeze a všimla jsem si, jak na konci, když agenti stojí u toomsovy cely Scullyová tak nějak chápavě a mile pohladí Muldera po ruce - po celé délce paže
XGirl píše:Millenium kiss, k tomu snad ani není co dodat Když jsem to viděla poprvé, tak jsem myslela, že se rozložím po podlaze na kousíčky A i když to vidím dneska, tak mi je jak puberťačce na prvním rande, jen se přihlouple usmívám od ucha k uchu a výskala bych radostí
nabaa píše:XGirl píše:Millenium kiss, k tomu snad ani není co dodat Když jsem to viděla poprvé, tak jsem myslela, že se rozložím po podlaze na kousíčky A i když to vidím dneska, tak mi je jak puberťačce na prvním rande, jen se přihlouple usmívám od ucha k uchu a výskala bych radostí
Řekla bych, že Millenium kiss působí na většinu z nás velmi podobně. Viděla jsem to asi desetkrát a pokaždé se přistihnu s tímtéž přiblblým úsměvem a tepem asi 200. A hlavně, když je pak vidím společně odcházet, naskakují mi v hlavě všechny ty missing-scene povídky, které pokaždé začínají a končí stejně.
kimberly píše:A výborné je aj ako Mulder v Red Museum utrie Scullyovej obrúskom ústa
xloverin píše:Nevedela som presne kam tuto zaujimavost zaradit...
Hrala som x files trivia a dostala som nasledovne otazky:
Kto bol iniciatorom prveho bozku medzi M&S? (Triangle)
Kto bol iniciatorom druheho bozku medzi M&S? (Millenium)
Kto bol iniciatorom tretieho bozku medzi M&S? (Existence)
Kto bol iniciatorom stvrteho bozku medzi M&S? (The Truth)
Samozrejme, stale Mulder Skoda ze aj v IWTB je to zase len Mulder
peta111 píše:Třeba scény, kde je Scullyová, jsme neviděli...(missing scény)
nabaa píše:peta111 píše:Třeba scény, kde je Scullyová, jsme neviděli...(missing scény)
Třeba trezorová podoba hallway scene z FTF. I když tu už jsme asi všichni viděli.
XGirl píše:To mě nikdy nenapadlo, že ty polibky začal Mulder:-) A já si vždycky myslela, že v jejich vztahu je spíš dominantní Scullyová, že ona je spíš tou "iniciátorkou", a ono ne...
XGirl píše:On se hošík nezdá, ale tichá voda břehy mele
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků