www.volny.cz/fanfiction/playing goddess.txt
Moderátor: luca
G.Logan píše:Gratuluji všem co dokaží něco přeložit sám bych na to neměl odvahuJenom doufám , že se zde objeví i trochu akčnejší povídky , ale jinak jen tak dál
G.Logan píše:Noo..... jako sladáky moc nemusim, ale co rád si je přečtu . Měl jsem na mysli jako nějakou detektivní povídku (která nemusí opet končit v posteli
)
Luki píše:G.Logan píše:Noo..... jako sladáky moc nemusim, ale co rád si je přečtu . Měl jsem na mysli jako nějakou detektivní povídku (která nemusí opet končit v posteli
)
Těch naneštěstí není moc... ale pokud bude žízeň velká tak taky něco přeložím.
peta111 píše:Luki píše:G.Logan píše:Noo..... jako sladáky moc nemusim, ale co rád si je přečtu . Měl jsem na mysli jako nějakou detektivní povídku (která nemusí opet končit v posteli
)
Těch naneštěstí není moc... ale pokud bude žízeň velká tak taky něco přeložím.
Tak doufám, že nebudeš otálet, takový tajemný detektivní příběh by se taky šiknul. (ikdyž já si ostatně přečtu cokoliv dobrého, shippy večerníky taky mají něco do sebe)
peta111 píše:Jen vyber něco pořádného, u čeho se budu klepat strachy a všechny ty kapesníky v nervech rozhryžu![]()
XGirl píše:To by bylo rozhodně zajímavé, jak by nějakou povídku přeložil Luki, přece jenom kluk asi nebude vybírat věci typu shippy večerníčkyAle jestli chcete něco, co vám spotřebuje opravdu hodně kapesníků, doporučuju tohle - http://fluky.gossamer.org/cgi-bin/read. ... ivesI.mult
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník