Moderátor: xloverin
terentule píše:Je jich rozhodně víc, ale hodně se mi líbil rozhovor Scully a Skinnera v autě...té jeho hlášce o tom, že by Mulder neudělal nic šíleného, se chehtalo celé kino
Xeninka píše:terentule píše:Je jich rozhodně víc, ale hodně se mi líbil rozhovor Scully a Skinnera v autě...té jeho hlášce o tom, že by Mulder neudělal nic šíleného, se chehtalo celé kino
Tomuhle jsem se smála pomalu nejdýl ze všeho, přestože Scully měla v očích slzičky a celé to mělo spíše hrát na smutnější strunu (okamžitě se mi totiž vybavilo Requiem a díly poté - jak Skinner utěšuje Scully že Muldera určitě najdou...). Ale je to jedna z nej Skinnerovo hlášek co kdy vypustil
terentule píše:Xeninka píše:terentule píše:Je jich rozhodně víc, ale hodně se mi líbil rozhovor Scully a Skinnera v autě...té jeho hlášce o tom, že by Mulder neudělal nic šíleného, se chehtalo celé kino
Tomuhle jsem se smála pomalu nejdýl ze všeho, přestože Scully měla v očích slzičky a celé to mělo spíše hrát na smutnější strunu (okamžitě se mi totiž vybavilo Requiem a díly poté - jak Skinner utěšuje Scully že Muldera určitě najdou...). Ale je to jedna z nej Skinnerovo hlášek co kdy vypustil
No, já nevím, mě se zdá, že tohle prostě mělo být vtipné....ještě ten pohled, co po Skinnerovi Scully hodila, něco jako "No to snad nemyslíš vážně!" ...i když jinak to smutné bylo, to ano...
Luki píše:Možná tomu nebudeš věřit ale jsou to ty scény u Otce Joea
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků