Moderátor: xloverin
pitrysek píše:Já jsem se taky předchvílí vrátila z kina a konečně jsem si všimla Chrise-zajímalo by mě, co to držel v ruce, vypadalo to jako nějaká malá váza na moč Jinak se mi film líbí čím dál víc, ještě půjdu jednou
Angelitos píše:pitrysek píše:Já jsem se taky předchvílí vrátila z kina a konečně jsem si všimla Chrise-zajímalo by mě, co to držel v ruce, vypadalo to jako nějaká malá váza na moč Jinak se mi film líbí čím dál víc, ještě půjdu jednou
pokolikáté jsi byla teď?
KayTee píše:Tak především zdravím Utera a Pitrysek a zlobím se, že se k nám nepřihlásili. Bylo nás tam asi 20 tady z kultu a lapu.
No a jelikož už je tady 5 stran dojmů, se kterými se celkově shoduju, teď to zkrátím - film se mi líbil moc, líbilo se mi vyprodané kino, líbila se mi atmosféra a to, že jsme se tam tak hezky sešli. Líbila se mi Scullyová (ano, taky ji miluju), líbil se mi Mulder (toho taky miluju) a Skinner byl taky super, byť jenom na minutku.
A ať si každý říká co chce, Akta X jsou kult, legenda, která tady bude mít pořád své fanoušky. Zatím jsem druhý film viděla jen jednou, ale ještě půjdu určitě aspoň dvakrát. A hned jak se objeví DVD, bude moje
Miluju Akta X a chci třetí film!!!
pitrysek píše:KayTee píše:Tak především zdravím Utera a Pitrysek a zlobím se, že se k nám nepřihlásili. Bylo nás tam asi 20 tady z kultu a lapu.
No a jelikož už je tady 5 stran dojmů, se kterými se celkově shoduju, teď to zkrátím - film se mi líbil moc, líbilo se mi vyprodané kino, líbila se mi atmosféra a to, že jsme se tam tak hezky sešli. Líbila se mi Scullyová (ano, taky ji miluju), líbil se mi Mulder (toho taky miluju) a Skinner byl taky super, byť jenom na minutku.
A ať si každý říká co chce, Akta X jsou kult, legenda, která tady bude mít pořád své fanoušky. Zatím jsem druhý film viděla jen jednou, ale ještě půjdu určitě aspoň dvakrát. A hned jak se objeví DVD, bude moje
Miluju Akta X a chci třetí film!!!
Já tam byla tajně Ale stáli jsme po filmu hned vedle vás a taky jsem viděla, jak si šílela, že máš čepici Nechtěli jsme na sebe upoutat pozornost, teda aspoň já (Uterovi to nevyšlo, když spustil ten výtah, ten začal nahlas pískat, všichni se na něj otočili a tak se prozradil )
KayTee píše:Jo tak to jste vy s tím výtahem, jo? Huááá hahaha... rychle se mrknu na fotky k Annaud, jestli vás tam někde neuvidím
pitrysek píše:KayTee píše:Jo tak to jste vy s tím výtahem, jo? Huááá hahaha... rychle se mrknu na fotky k Annaud, jestli vás tam někde neuvidím
Jak "vy"? Já s tím neměla nic společnýho. A mě na fotkách nenajdeš, ale Utero tam je, stojí tam s tím obrázkem ufa, co nakreslil
Utero píše:pitrysek píše:KayTee píše:Jo tak to jste vy s tím výtahem, jo? Huááá hahaha... rychle se mrknu na fotky k Annaud, jestli vás tam někde neuvidím
Jak "vy"? Já s tím neměla nic společnýho. A mě na fotkách nenajdeš, ale Utero tam je, stojí tam s tím obrázkem ufa, co nakreslil
Zabiju te asi Ja nechtel aby vsichni vedeli, ze jsem to byl ja sakra
xloverin píše:Heh, tak to som si vase fotky mala pozriet predtym, nez som tam sla ja som tiez kreslila UFO
mona lisa píše:k 28.7. su trzby za film:
Total US Gross $11,032,018
International Gross $9,300,000
Worldwide Gross $20,332,018
Uz nam nam to pomaly blizi k 30 = rozpocet za film.Drzme palce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků