Moderátor: xloverin
nabaa píše:A k té Scullyové jsem ještě zapomněla dodat, že mi připadlo trochu naivní, že si myslela, že do toho Muldera namočí, on se podívá, pomůže a nechá to být. Vždyť sama nejlíp ví, že Mulder je jak honící pes, chytne stopu a nepustí se jí. Takže když mu pak "vyčítala", že pokračuje ve vyšetřování, přišlo mi to vůči němu trochu nefér.
Josephine píše:a ještě malá drobnůstka. Taky vám přišla tak nááádherná melodie, kdy jde scully poprvé operovat Christiana?
G.Logan píše:Včera jsem měl to štěstí, že jsem mohl konečně ten film vidět. Jenom jsem kvůli tomu musel zdrhnout s kámošem z rehabky na celé odpoledne . Nevim jestli to zde musím vypisovat, protože vše už tady bylo řečeno(napsáno) takže jenom za sebe řeknu, že se mi to moc líbilo a určitě půjdu ještě minimálně 2x.Hudba výborná jenom teda návštěvnost je síla. Někdo tady psal, že na promítání bylo jenom 10 lidí. Za tolik lidí bych byl rád, na promítání kde jsem byl já bylo pouze 5 lidí pro ilustraci dodávám vyfocený sál asi minutu před začátkem promítání.
XGirl píše:Jak tu kdosi psal, že Scully do toho Muldera zatáhla a pak ho odrazovala, tak to mi taky přišlo trochu iracionální, dokonce i na Akta X Za ty roky už by ho mohla znát. J8 byla podruhé včera, i s rodičema a líbilo se jim to taky moc. Jen táta pronesl, že Gillian hodně zestárla , což si myslím, že není pravda, holt chlapi zrajou a ženský stárnou, jak nespravedlivé!!! Jsem nadšená ještě víc než poprvé, člověk si všimne detailů, které mu unikly a víc si ten film vychutná. Kino bylo plné tak ze dvou třetin, do konce titulků zůstalo osm fajnšmekrů, jestli je to takhle v každém sále, tak je v republice xphilů poměrně dost
XGirl píše:Jak tu kdosi psal, že Scully do toho Muldera zatáhla a pak ho odrazovala, tak to mi taky přišlo trochu iracionální, dokonce i na Akta X Za ty roky už by ho mohla znát. J8 byla podruhé včera, i s rodičema a líbilo se jim to taky moc. Jen táta pronesl, že Gillian hodně zestárla , což si myslím, že není pravda, holt chlapi zrajou a ženský stárnou, jak nespravedlivé!!! Jsem nadšená ještě víc než poprvé, člověk si všimne detailů, které mu unikly a víc si ten film vychutná. Kino bylo plné tak ze dvou třetin, do konce titulků zůstalo osm fajnšmekrů, jestli je to takhle v každém sále, tak je v republice xphilů poměrně dost
Luki píše:Ona ho do toho zatáhla protože mu chtěla pomoci a aby se nemusel skrývat. Problém byl v tom že když už s případem pohnul tak to měl nechat jít a on.. nenechal Scully nechtěla mít s FBI nic společného a ona mu hlavně vyčítala to že se jí do toho snaží zatáhnout .
nabaa píše:...stane se z něj Monty pronásledující sýr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků