Moderátor: xloverin
xloverin píše:Ja idem tiez zajtra stvrtykrat
nabaa píše:Zatím čtyřikrát a pokud se něco hrozného nestane, tak 19.srpna popáté.
Angelitos píše:xloverin píše:Ja idem tiez zajtra stvrtykrat
Je a nejdem spolu? blba sranda
sjpetka píše:Ja už tiež štyri krát, najlepší zážitok som mala asi ten 3.
Snád stihnem pokorit rekord FTF, na nom som bola 6.
Angelitos píše:nabaa píše:Zatím čtyřikrát a pokud se něco hrozného nestane, tak 19.srpna popáté.
No a mi pak říká kámoš že jsem Crazy
terentule píše:Já byla ostudně zatím jen jednou . Ráda bych víckrát, ale mezi přáteli moc příznivců není, co by za to dali stovku. Tak se pak někdy vypravíme akorát s mamkou.
Plus ještě na začátku září to dávají u nás v letňáku, tak na to musím jít...za 25kč je to nádhera a půjdou i kamarádi, tak třeba to někoho chytne (a snad to nezkritizují )
yscully píše:Hm, já jsu na tom se známýma podobně a mamka by na to nešla, tak jsem tam byla pokaždý jenom s Mulderem a Scully Jde to.
yscully píše:terentule píše:Já byla ostudně zatím jen jednou . Ráda bych víckrát, ale mezi přáteli moc příznivců není, co by za to dali stovku. Tak se pak někdy vypravíme akorát s mamkou.
Plus ještě na začátku září to dávají u nás v letňáku, tak na to musím jít...za 25kč je to nádhera a půjdou i kamarádi, tak třeba to někoho chytne (a snad to nezkritizují )
Hm, já jsu na tom se známýma podobně a mamka by na to nešla, tak jsem tam byla pokaždý jenom s Mulderem a Scully Jde to.
yscully píše:terentule píše:Já byla ostudně zatím jen jednou . Ráda bych víckrát, ale mezi přáteli moc příznivců není, co by za to dali stovku. Tak se pak někdy vypravíme akorát s mamkou.
Hm, já jsu na tom se známýma podobně a mamka by na to nešla, tak jsem tam byla pokaždý jenom s Mulderem a Scully Jde to.
Deshy píše:yscully píše:terentule píše:Já byla ostudně zatím jen jednou . Ráda bych víckrát, ale mezi přáteli moc příznivců není, co by za to dali stovku. Tak se pak někdy vypravíme akorát s mamkou.
A plánuješ jít ještě jednou?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků