Utero píše:DVD s filmem jsem pod stromecek nedostal a tak jsem si prozatim sehnal Director´s cut vypaleny...Takze az teprve nedavno jsem si poradne film vicekrat prokoukal...Nejvic na me asi zapusobyla scena kdy Scully prijde do kancelare po rozhovoru stim otcem a rozplace se kvuli Christianovi...ktera vlastne v te obycejne verzi nebyla, takze jsem hned reagoval vykriky "hej tohle tam nebylo!"
vytecna scena....
jj ja som teraz aurat kuala taku verziu bez tejto sceny prvy krat a hned a zarazilo ze to tam nebolo...aj podla na to bola jedna z najlepsich scen...scully slzy v ociach ..ake typice pre 8 - 9 seriu... krasne precitene ako vzdy... a este viac kuskov tam nebolo niektore sa mi zdali aj dost dolezite...ale nietore boli aj trochu divne..ako skiner hovori scully ked najde tie listy v schanke a cita tu adresu..nieco ako to najdeme na webe alebo tak...
paci sa mi vela veci... typicka scully v tom aute ked Skinner zadrel svoju hlasku ... a tiez hned ako ich zavolali vecer po tom co sa muldy holil... hned ako vystupili z auta tak celkovo ma pri tej scene napadlo -typicka scully ako tak akcne prichadza pri tom na tej scene nic specialne nieje podobne ako ked prichadzaju do FBI aj ked pri tejto scene som mala este viac taky pocit...nieco ako dejavu......a aj potom ako hovori o samante...sice to myslela obrazne a asi to trochu prepiskla...ale muldyho to nastartovalo ako vzdy... aj obe sceny u toho otca Joe sa mi pacia...celkovo sa mi paci cela ta myslienka ze scully nevie ako sa ma postavit pedofilnemu knazovi (ako sa na zaciatku mierne vulgarne vyjadri..) a vsetky jej emocie ohladom toho....v kontraste s tou nemocnicou tymi prisnymi knazmi tam a pripadom christiana.. a ako je neoblomna v jeho liecbe.. rozhovor z rodicmi a tiez naopak ..muldy v nemocnici rozhovor konflikt o pripade...velmi pekne vymyslene...a tiez ako sa muldy ospravedlnuje za rozbite auto ked je na tom klatiku...alebo ako vravy ze by sa na ich mieste bozkaval tomu otcovi zadok alebo nieco podobne... jednoducho typicky muldyho humor...just little something a cely ten rozhovor mile......hehe....
...akcne sceny boli tiez dobre...hlavne ta zaciatocna ako sa to prepina sceny vsetko do tej hudby... potom ako chytaju toho rusa a tiez vsetky akcne sceny so psami...ako ide to druhe dievca a ta hudba z radia...taka vyrazna...
A Bennenova zije aj ked nasli jej hlavu...drsne... a na konci rozhovor v dome...ten bol tiez uzasny... no skatka neviem si vybrat...
no a uvodna csena ako ide autom po prijazdovej ceste (a dom hned som si spomenula na moju oblubenu epku Home a muldyho slova... a celkovo ich dom...bola som z toho brutal mimo ako spravny shipper...sviecky na stole...a tak...ceruzky v strope...postel, kupelna, obraz nad postelov...na vetvicky
)...ta uzasna hudba...a tiez koniec dalsia uzasna hudba...inak ta konecna hudba sa mi pripomenula v the Truth ...zaverecna hudba bola podobna.....teda vsimla som si to tam lebo tento film som videla skorej...
ja som to akuat dokukala po vsetkych seriach dostal tento film pre mna novy rozmer...este viac ma dostal..aj vsetky odkazi na serial...ale to ze som dokukala vsetko po 9 sposobilo ze mi tam trosku chybala monika ...no dobre tak aj doggett aj ked on nieje moja srdcova zalezitost a neviem ci by im tu nejako pomohol....