Moderátor: xloverin
XGirl píše:Hlavně aby se ten výdělek přehoupnul přes tu magickou třicítku, pak budu hned o poznání klidnější... Doufejme, držme všechny palce (i na nohou) a choďme do kina - každý pravý x-phile by měl jít aspoň 3x!!!!
Faith píše:Zrovna jsem se vrátila z kina.Je pravda,že mám trochu smíšené pocity.Abych to zhrnula,možná sem čekala něco v duchu prvního filmu..ufo,víc paranormálních jevů..atd.Dělali kolem toho velký tajnosti,ale i přes ty horší recenze
sem byla příjemně překvapená!!! Pro nás fanoušky je po letech skvělý vidět Muldera a Scullyovou zase spolu jak si to kráčí bok po boku úřadem FBI..A dokonce jako milenci..Byla sem v kině se svým otcem,díky kterýmu sem si kdysi Akt X všimla a i když není takovým fanouškem jak já,líbilo se mu to.Doufám,že se dočkáme dalšího filmu a filmaři se na to nevyprdnou ..mimochodem je dost špatný,že u nás nedávali 9.řadu seriálu,pač apsolutně nevím co se stalo s Williamem..musím si hold kupit DVD..Kdyby si někdo chtěl popovídat..napiště budu ráda.
biggis píše:Faith píše:Zrovna jsem se vrátila z kina.Je pravda,že mám trochu smíšené pocity.Abych to zhrnula,možná sem čekala něco v duchu prvního filmu..ufo,víc paranormálních jevů..atd.Dělali kolem toho velký tajnosti,ale i přes ty horší recenze
sem byla příjemně překvapená!!! Pro nás fanoušky je po letech skvělý vidět Muldera a Scullyovou zase spolu jak si to kráčí bok po boku úřadem FBI..A dokonce jako milenci..Byla sem v kině se svým otcem,díky kterýmu sem si kdysi Akt X všimla a i když není takovým fanouškem jak já,líbilo se mu to.Doufám,že se dočkáme dalšího filmu a filmaři se na to nevyprdnou ..mimochodem je dost špatný,že u nás nedávali 9.řadu seriálu,pač apsolutně nevím co se stalo s Williamem..musím si hold kupit DVD..Kdyby si někdo chtěl popovídat..napiště budu ráda.
A chceš napsat co se stalo s Willamem? třeba jen v kostce, aspoň ty potřebující.
detillo píše:Kdo jste dvojku film viděli už víckrát, zahlédli jste tam někdo někde tu "slavnou" scénu M a S u počítače (jako je třeba tady na těch stránkách v záhlaví)?Nějak si jí nemůžu vybavit
Faith píše:Biggis:jojo to by bylo fajn.Děkuju.Ale stejně si tu 9.řadu objednám..Díííííky!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků