Moderátor: MrSmith
mona lisa píše:Skinner je super chlap. V Avatar jeho zena prezradila, ze Muldera on vzdy respektoval A ako riskoval kvoli obom agentom s Fajciarom. Perfektna scena v Paper Clip - ted se stahnes a polibis mi prdel Myslim, ze Skinner bol od zaciatku na MS strane.
Ja osobne som vzdy brala Skinnera ako nahradu otca Mulderovi - namiesto chladneho Billa Muldera a zakerneho Fajciara. A myslim, ze aj Mulder ho tak trochu bral ako otca. A Scullyova - tu Skinner respektuje a obdivuje
Skinner - Krycek - to bol tiez zaujimavy vztah. Som rada, ze to bol nakoniec on, kto Kryceka odpraskol (sorry baby, ktore Alexa milujete).
Dufam, ze bude vo filmoch, bez neho by to nebolo tak uplne ono. Stavim sa, ze je s Mulderom stale v kontakte. Mozno mu prave on zabezpecil nejaku ochranu pred FBI.
nabaa píše:mona lisa píše:Skinner je super chlap. V Avatar jeho zena prezradila, ze Muldera on vzdy respektoval A ako riskoval kvoli obom agentom s Fajciarom. Perfektna scena v Paper Clip - ted se stahnes a polibis mi prdel Myslim, ze Skinner bol od zaciatku na MS strane.
Ja osobne som vzdy brala Skinnera ako nahradu otca Mulderovi - namiesto chladneho Billa Muldera a zakerneho Fajciara. A myslim, ze aj Mulder ho tak trochu bral ako otca. A Scullyova - tu Skinner respektuje a obdivuje
Skinner - Krycek - to bol tiez zaujimavy vztah. Som rada, ze to bol nakoniec on, kto Kryceka odpraskol (sorry baby, ktore Alexa milujete).
Dufam, ze bude vo filmoch, bez neho by to nebolo tak uplne ono. Stavim sa, ze je s Mulderom stale v kontakte. Mozno mu prave on zabezpecil nejaku ochranu pred FBI.
Mno, ochranitelsky se k Mulderovi dozajista stavěl, ale až otcovský postoj bych tam neviděla. Spíš bych to viděla na vztah starší a mladší kolega, bratr ve zbroji. O kolik starší než Mulder vlastně Skinner je? Ví se to?
Padmé píše:Skinda je fajn, ale nemusel zabít Kryceka
Padmé píše:Skinda je fajn, ale nemusel zabít Kryceka
nabaa píše:Padmé píše:Skinda je fajn, ale nemusel zabít Kryceka
Někdo ho dříve či později zabít musel. A u Skinnera měl aspoň jistotu, že to půjde rychle a nebude moc trpět.
mona lisa píše:nabaa píše:Padmé píše:Skinda je fajn, ale nemusel zabít Kryceka
Někdo ho dříve či později zabít musel. A u Skinnera měl aspoň jistotu, že to půjde rychle a nebude moc trpět.
Praveze som Krycekovi priala, aby na vlastnej kozi zazil tu bolest, co sposoboval Skinnerovi s nanorobotmi. a za tu nakladacku v Paper Clip Mal ho odbachnut tak, aby trpel dlhsie
Petraela_x píše:Jó Skinner to je klasa. V prvom rade musím povedať, že na mňa urbil veľký dojem. A hlavne tým ako vyzerá Ja za to nemôžem, ale príde mi veľmi sexy... vysoký s prerfektnou postavou (len tá holá hlava ) a skvelá osoba, čo by za Muldera so Scullyovou dal všetko na svete. Veľmi si cením najmä to ako v 8čke stál pri Scullyvoej, chúďa, keď nemala nikoho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků