Moderátor: MrSmith
Angelitos píše:
Pod tématem Postavy je sice napsáno - kterou postavu máte nejraději, ale rozhodla jsem se zde dát postavu, kterou nemusím! Myslím, že v tom určitě nejsem sama co?
Zajímají mě Vaše názory na tuhle vtěrku - padrdon...velice sympatickou mladou dámu .
Je pravda, že možná, kdybych znala její minulost a viděla její předchozí práci s Mulderem, nebylo by to tak hrozné, ale tato žena je pro mne opravdu...wrrrr, prostě jednou z nejnenáviděnějších postav . Hlavně když lezla Muldymu do zadku, to jsem ji fakt milovala .
Padmé píše:Musela jsem chvíli přemejšlet, kdo to je...
Angelitos píše:Padmé píše:Musela jsem chvíli přemejšlet, kdo to je...
Počkej, to jako fakt? Jaktooo vždyť to je taka svině - a svině si lidi vždycky pamatují
Padmé píše:Já si na ni pamatuju jen z toho dílu, jak byl Mulder v komatu a snil o tom, že s ní má děti. Jinak si ji nepamatuju, takže nemůžu říct, že by byla svině, ale asi teda jo, když si Muldy vysnil, že s ní žije
MrSmith píše:Vy to teda prezivate s tou Dianou
Luki píše:MrSmith píše:Vy to teda prezivate s tou Dianou
Žejo nechápu co s tím maj... spíše jsou naštvané že jim nějaká šahala na Muldera
Padmé píše:A proč vám nevadí ten úchyláček, kvůli kterému si Scullyová nechala potetovat zadek, či co to bylo? Nebo ten kmet teď v osmé sérii?
mona lisa píše:Padmé píše:A proč vám nevadí ten úchyláček, kvůli kterému si Scullyová nechala potetovat zadek, či co to bylo? Nebo ten kmet teď v osmé sérii?
Nahodou Ed bol kus chlapa Mulder nedal Scullyovej ani stol, nikdy ju nikam nepozval a este ju furt dirigoval. A tento muz, Ed bol zranitelny po rozvode, osamely, mily, priatelsky, a navyse aj muzny Pozval Danu na veceru, spraval sa k nej ako k zene, a dovolil jej prespat u neho , a ten pohlad, co na nu stale vrhal Vobec sa Scullyovej nedivim.
Kto by odolal
Padmé píše:
...aha, takže za všechno může Muldy, ten pařez, já si to myslela.
Luki píše:Padmé píše:
No samozřejmně kdo jinej než Muldy!
Padmé píše:Luki píše:Padmé píše:
No samozřejmně kdo jinej než Muldy!
Neměl Muldy těch ženských kapku víc, než Scullyová? Co ta upírka v tom děsným díle?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník