Moderátor: MrSmith
Luki píše:Jo Krycek je takovej podlej hajzlík, ale sympaťák . Miluju scény kde ho Mulder mlátí
Luki píše:Jo Krycek je takovej podlej hajzlík, ale sympaťák . Miluju scény kde ho Mulder mlátí
pitrysek píše:Luki píše:Jo Krycek je takovej podlej hajzlík, ale sympaťák . Miluju scény kde ho Mulder mlátí
No ty scény kde ho mlátí se mi teda vůbec nelíbí Jsou na něj hrozně zlí, a přitom on není vůbec zlej
MrSmith píše:Zabil Mulderovho otca a nikdy to nepriznal..
pitrysek píše:Já si dělala legraci, že není vůbec zlej , ale když on je takovej chudáček, všichni jsou na něj zlí, tak se pak nedivte, že je taky takovej Mě se prostě líbí!!!
mona lisa píše:Mna sokovalo ked Krycek v Truth pomahal Mulderovi. Preco to robil? Bol predsa mrtvy a vzdy sa spraval ako sebec, zalezalo mu iba na nom. A tu zrazu pomaha Mulderovi, tiez Marite - prosil Muldera, aby nemusela svedcit. Ved ked je mrtvy, malo by mu byt ukradnute, co sa deje na Zemi s ludstvom. Nema rodinu, o ktoru by sa bal. Tymto sa u mna Krycej rehabilitoval A suhlasim, ze mal urcitu slabost pre Muldera. Vid v Red and Black ta scena v byte.
MrSmith píše:To bol Krycekov duch nie? Nie len svedomie. Mr. X dal Mulderovi Maritinu adresu. Jeho svedomie by to nedokazalo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků