hehe tak na ziadnej teme som sa tak nezasmiala ako tu...nemozem si pomoct az mi tiekli slzi z niektorych prispevkov...
....mne zase Doggett uplne pripadal ako by prisiel z ineho serialu...
ale nemozem zase povedat ze by som to povazovala za zle prave naopak prvych 5 epiek 8 serie som nemohla... ako to bolo dokonale odveci... skratka sa mi to velmi pacilo...tie interakcie zo vsetkimi...bol taky typicky az mi medzi nimi pripadal ako mimozemstan
:D
...postava zaujimava pre mna taky spravny suchar
a terminátor v jednom ako pest na oko ku aktom X musim uznat ze ma to dost pobavilo na to aby som v tych prvych castiach s nim nepocitila akysi prilisny pocit ze to bez muldiho uz bude o nicom (aj ked ako ze muldi je moj no1 takze mi samozrejme chybal a hlavne som sa strasne tesila kedy sa uz zase dopozeram ku castiam de bude...ale bolo to aj tym ze som tie casti nevidela a vedela som ze su huste a strasne som sa na ne tesila ale aj napriek tomuto vsetkemu sa mi vsetky casti pred per manum strasne pacili a to sa mi museli teda riadne pacit ked som ich krasu videla aj cez to nadsenie kedy sa uz konecne dostanem ku epke per manum...)... a 8 seria je velmi velmi kvalitna (ani jediny zly, chaoticky alebo nudny diel sama kvalitka)... aj ked asi zo 2 epky by som tam nasla kde pre mna az prilis ustupuju typicke akta X a ma to taky terminátorovsky nadych... co sa mi ako pre akta X moc nepacilo ale zaroven su aj napriek tomu tieto dieli velmi dobre a velmi sa mi pacili...vid. Meduza ci ako sa to volalo...
... zaroven si myslim ze sam by to neutiahol ani na 5 percent (dokonca by to bola brutal nuda...ale pls nezabite ma za to ...ja jednoducho niesom taky terminatorovsky typ a navyse som zatazena na vysokych chlapov) takze bolo dobre ze mal pri sebe scully, skinera a ostatnych a neskorej aj moniku...ktora bola nacisto uchvatna...a samozrejme z muldim sa mi pacili spolu strasne moc...skvela dvojka
ale ja muldiho zeriem s kymkolvek... sorry nezabite ma a nieze vymazete moj prispevok...
v 9 serii sa mi zdali horsie namety na epky preto sa mi zda 9 slabsia ale to nema nic spolocne s tym ze tam muldy nebol ani s tym ze tam bol john a monika ...tot asi vsetko ...
...najviac sa mi john pacil v prvej mitologii a v prvej samostatne stojacej epke 8 serie... a potom momenty kde bol utrapeny, momenty kde bol spravne nasrany...tie boli dokonale... shippy momenty z monikov...a hlavne jeho prirovnania ku dobremu duchovi Gasperovi a tak... a este sa mi pacil v epke sunshine days ci ako sa to volalo
A+B+C
takze celkovo mi nejako tak spravne odvecacky v podstate do deja zapadol