Moderátor: MrSmith
Luki píše:John Doggett je jedna z nejlépe napsaných postav v celém seriálu! *čeká až se sem přiřítí angelitos a vynadá mu*
Angelitos píše:Luki píše:John Doggett je jedna z nejlépe napsaných postav v celém seriálu! *čeká až se sem přiřítí angelitos a vynadá mu*
Ehm
Angelitos píše:Já jsem ho nemusela až skoro do konce osmičky. V posledních dvou dílech už to bylo trošku lepší, teď u 9 už se mi to trochu zlepšuje, jsem zvědavá, kam to až dojde, ale milovat ho asi nikdy nebudu
Padmé píše:Angelitos píše:Já jsem ho nemusela až skoro do konce osmičky. V posledních dvou dílech už to bylo trošku lepší, teď u 9 už se mi to trochu zlepšuje, jsem zvědavá, kam to až dojde, ale milovat ho asi nikdy nebudu
"Zlepšuje" - je dobrej od začátku!
Xeninka píše:Doggett je děsnej ušák, navíc je menší než Duchovny (hm no no, asi mam potřebu vyhledávat vysoký muže )
monkax píše:Xeninka píše:Doggett je děsnej ušák, navíc je menší než Duchovny (hm no no, asi mam potřebu vyhledávat vysoký muže )
Mě se taky moc líbí, jak je napsana role Johna Dogetta, je mi i sympatický ale Mulder je holt Mulder. Akta X bez Muldera nejsou Akta X. A hlavně je strašně krásný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků