no hej ale aj tak pojdem asi do namorneho vysetrovacieho uradu ale mam v plane ist na psychologiu
a sestru dokopem zakopem a poviem ze je o 4 roky mladsia a ze ju uniesli (aje ked je o 5 rokov strasia a druha o 10 to je co
)ale k fbi sa da dostat jeden znamy tiez od nas sa tam dostal ale nedali mu kancelariu v suterene skoda (studoval volade v amerike nevim de presne)a sorry za tie ciarky a bodky a po cesky viem nemusis prekladat len nejak sa mi nechce pisat po cesky no a ten z oblasti 51 (bob lazar) potvrdil aj projekt MJ-12 á ze stealth je robeni na zaklade ET technologie a je tam par dalsich co to iste tvrdia o aurore a ze nad jazerom groom (v A-51) sa testuje ET lode dokonca aj pocas druhej WWboli svedectva o UFO a vraj si kazdy mislel ze su to tajne zbrane tych druhich (v jednej knihe o vyzkume ufo v byvalom zssr je aj sprava od pilotov ktori vraj pri nalete na nemecke mesto (lietadiel bolo 700 co je slusne
) videli ziariaci kruh o priemere 20 metrov a kedze si misleli ze je to nemecka tajna zbran tak cela letka asi tri minuti preasledvala ufo a snazila sa ho zostreli (700 lietadiel za 30 mm gulometmi)a objekt si isiel dalej v egyptskich a rimskich dokumentoch su tvrdenia o tom ze na oblohe sa vznasalo (rimania vraveli ohnivy stit u grekov disk a egyptania vraveli o druhom slnku) ufo)a teraz tu mame unosi falosne pitvy sedych mimozemstanov a vlada zosmiesnuje a vrazdi ludi co tvrdia ze pre vladu pracovali na vyzkume tichto UFO v A-51 ich bolo vraj 9 a aj ten udajny pad meteru/ufa v roswellu (neviem ci to neni len s jednim l) tam len uzavreli okolie a nic nevravia celavlada je len jedna konspiracia (az na nasu ti su schopni iba okradat ludi
) a teda su priame dokazi ktore su ohrozene falosnimi poplachmi a zosmiesnovania od vladi a ludia sa boja nieco povedat a tedu je polovica vymyslenich a ktovie co ta druha preto nik neveri lebo su ovplyvnovani a usmernovani a veriaci mlcia aby sa vihli posmechu (aj bob lazar co tvrdil o ufo v A-51 bol obvineni (kym asi) ze bordel)takze dufam ze sa to zmeni a budeme si mailovat (alebo chatovat kto ako) s ETI (vedci dokonca vytvorili zaostalu zivu formu tim ze v skumavke vytvorili vhodne prostredie pre zivot tj optimalna teplota kyslik atd. takze je mozne ze nie kazda 100 slnecna sustava je obivana inteligonim zivotom (staci aj hlupy
) ale mozno aj kazda 10 ved donedavna sme nevedeli ani objavit planetu v susednej slnecnej sustave (30 rokov dozadu) a teraz tvrdia ze nikde nic nieje (zive) takze vzhladom k tomu ze vesmir je nepreskumany vecsina planet sa len odhaduje kde su a ake su pomocou zmrstovania takze si len mislime aka je a teda je mozne ze mame susedou ved kto uviti budovy alebo ine konstruckie na planete ktoru je ledva vidno a ak je civilizacia dost vyspela a teda na vissej urovni ako my je mozne ze na prenos radiovich (a inich) vln nepotrebuju staleiti ale su schopny ich zachitit cez planetu co by znamenalo ze o nas vedia ak su na tom tak dobre ale pouzivaju iny sistem alebo nevidime sateliti
a aj mi zachytavame signali z vesmiru nemusi byt vsetko len signal pulzaru (hviezdy) takze ktvie co mame pod zemou mozno to bude ako v War of the World (inak hra na playstation bola lepsia ako tne film ale ta posledna misia bola hrozne tazka aj ked vo filme to vypadalo krajsie ale to je stara hra a ja som to hral davno ale dobra
no spet k povodnej teme )
v skratke su dokazi o existencie ktore vlada utajuje a su dokazi ze na "leteckej zakladni" (A-51) je ufo a ked je ufo schopne prista zvislo tak naco jetam ta 9 km dlha pristavacia draha ? je pod tim nieco ? testuju tam mimozemske zbrane a draha len kryt ak by doslo k nehode ? (blba teoria ale co uz)co tam take maju ze vstup trestaju aj smrtou ? testuju len nasu technologiu (lazar dokonca aj nakreslil lod a opisal system pohonu "gravitacnym" motorom o vezkosi tenisovej lopty (co je dost malo vzhladom k tomu ze vravia ze dosiahne ryclot az 0,9 c ked 0,05 c je takmer nedosiahnutelne (skusali aj jadroove naloze na vytvorenie energie ale na taku rychlost bolo treba 300k nalozi a 10 za s odpalit neviem ktoreho sialenca to napadlo ale co uz no nach je to kratke tak koncim a po odvovedi na tito nezmysli (aj ked zrejme pravdive) este nieco dodam ak bude treba ale nemam cas sa rozpisovat takze : verte
I BELIEVE !!!!!!!!!!!!!
ps:este raz sa ospravedlnujem za tu slovencinu (a dokonca nespisovnu) ale nieom ziadenspisovatel ak niecomu nieje rzumiet (pre moju slovencinu samozrejme) tak sa to pokusim opravit
pps:Truth ist out of there and "here" !!!
EDIT:mozes byt moja scullyová (a pomoz uniest sestru nezabudini holoprejektor a reflektory nach si mislia ze to bolo ufo
)
EDIT:asi sa nikomu nechce citat