Moderátor: Luki
peta111 píše:Zrovna nedávno jsem tyhle díly viděla. První mě hodně nadchnul, druhý už trošku pokulhával. Mytologie v 9. je taková futuristická, nevím, možná předtím byla více "uvěřitelnější". Ale atmosféra byla dokonalá a Scully je už zase taková utrápená. A taky jsem si hned všimla, že Mulderovo akvárko má novou majitelku...
peta111 píše:Zrovna nedávno jsem tyhle díly viděla. První mě hodně nadchnul, druhý už trošku pokulhával. Mytologie v 9. je taková futuristická, nevím, možná předtím byla více "uvěřitelnější". Ale atmosféra byla dokonalá a Scully je už zase taková utrápená. A taky jsem si hned všimla, že Mulderovo akvárko má novou majitelku...
Luki píše:Otázkou je co podle tebe jsou "Akta X" . Jinak souhlasím, seriál se přirozeně vyvíjel, ale imho pořád to jsou Akta X jen nebyly celých 9.let stejná to by to někdo hodně pokazil
Angelitos píše:Luki píše:Otázkou je co podle tebe jsou "Akta X" . Jinak souhlasím, seriál se přirozeně vyvíjel, ale imho pořád to jsou Akta X jen nebyly celých 9.let stejná to by to někdo hodně pokazil
Jako vím, že akta x jsou jako ty příběhy, a ty příběhy v 9 jsou zatím hodně luxusní. Ale pro mě jsou Akta X prostě TAKé ty osoby, ke kterým máme všichni blízko..víšjak...to jsou akta x prostě. Jak mi kámoš dneska řekl,,, představ si Simpsnovu rodinu bez Homera nebo Barta...tak si připadám...
Už se fakt těším na dílek TRUST NO 1. Zase Akta, pro mě
kimberly píše:Ja sa rada zaoberám názvami epizód a tento sa mi páči veľmi. Dnes sa nič podstatné nestalo...a pritom toho bolo toľko...
Angelitos píše:kimberly píše:Ja sa rada zaoberám názvami epizód a tento sa mi páči veľmi. Dnes sa nič podstatné nestalo...a pritom toho bolo toľko...
Přesně tak, moc se mi líbí hlavně ty hodně dlouhé názvy. Mají něco do sebe A je zajímavé, že si je člověk pamatuje více, než názvy krátké, co?:)
kimberly píše:Angelitos píše:kimberly píše:Ja sa rada zaoberám názvami epizód a tento sa mi páči veľmi. Dnes sa nič podstatné nestalo...a pritom toho bolo toľko...
Přesně tak, moc se mi líbí hlavně ty hodně dlouhé názvy. Mají něco do sebe A je zajímavé, že si je člověk pamatuje více, než názvy krátké, co?:)
Presne tak, hovoríš mi z duše
kkubin píše:Mohl by mi někdo to trošku osvětlit? Scullyoví se narodilo dítě a přitom lítá po řípadech To ma domaci chuvu nebo co?
kkubin píše:lol tak to mě nenapadlo ale na ty 9ty serie už nemam sil se divat ta 8 už byla o ničem....
kkubin píše:lol tak to mě nenapadlo ale na ty 9ty serie už nemam sil se divat ta 8 už byla o ničem....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník