Moderátor: Luki
petrazelva píše:Brutálně smutný díl.. aspoň pro mě teda. Líbí se mi (teda když odhlédnu od toho, že je to tak smutné), že to začíná koncem a pak je to retrospektivně. Pár dílů už takhle bylo, přesto to podle mě je hodně působivé.
Ačkoli je to těžké, sanžím se Scully pochopit, proč to udělala a tak. Nevím. Neměla to lehké. Ale mohla si ho nechat. Vždyť oni ho, podle mě, můžou najít všude.
Každopádně ta scéna nad postýlkou ke konci, to mi rve srdce. Je to tak hrozně smutné, aaaaaaaaach jo..
Luki píše:Mi na tom nic nepochopitelného nepřišlo. V nebezpečí byl u Scully protože ho chtěli kvůli Mulderovi a jeho údajným schopnostem. Údajných schopností se zbvaili ale celý život by ho pronásledovali a byli by prakticky pořád na útěku, není nic "lepšího" než adopce k nic netušící rodině, která se o něj postará a vychová ho beze strachu o něj, který se tím pádem nepřenese ani na něj a bude žít normálním životem.
petrazelva píše:No jo, Luki, v tomhle máš asi pravdu. Ale já si stojím za svým, že pokud ho budou chtít najít, najdou ho kdekoli.
Pro Wilíka to je asi lepší, ale stejně mi to rve srdce
petrazelva píše:No jo, Luki, v tomhle máš asi pravdu. Ale já si stojím za svým, že pokud ho budou chtít najít, najdou ho kdekoli.
MrSmith píše:petrazelva píše:No jo, Luki, v tomhle máš asi pravdu. Ale já si stojím za svým, že pokud ho budou chtít najít, najdou ho kdekoli.
Kto vie, mozno bude v pripadnom tretom filme
kimberly píše:Tento diel som videla v nemčine
Angelitos píše:kimberly píše:Tento diel som videla v nemčine
a proč zrovna v němčině? Brrrrrrrr
kimberly píše:Angelitos píše:kimberly píše:Tento diel som videla v nemčine
a proč zrovna v němčině? Brrrrrrrr
Študujem nemčinu a nedám si ujsť veci v tomto jazyku, v Rakúsku mám rodinu, od malička tento jazyk uprednostňujem...takže asi preto Vidím podľa reakcie že máš k tejto reči asi taký vzťah ako ja k angličtine
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků