vhaaaaaaaaaa hahaha tak toto e presne komedialna cast pre mna ..
..taka spravne aktacky strasidelna..
no a doggett sa zase ukazal... podla mna zase az tak malo predstavivosti neprejavil ked veril tomu ze to ze oni tomu veria ich zabija...to je podla mna dost nevedecke
:D... aj ked daco na tom bude ze muldy by to mal tazsie na rozlusknutie...vzdy si spomeniem ako sa ho doggett v 8 serii pyta na nieco naprirodzene uz neviem na co...vravi: vy tomu naozaj verite? a muldy mu na to ze nevie ci sa teda pyta spravnej osoby lebo on veri v podstate skoro vsetkemu
:D
haha...ale ako ze celi zaciatok genialny ked uz som si myslela ze ma uz nemoze viacej nic rozosmiat ako scully co sa snazi za 5 minut naobedovat pri obrazkoch vrazdy
:D...tak laila zadre...keby tu bol mulder tak by sa nevratil... to ma total odrovnalo skoro pod stolicku ;D....myslim ze toto bola naj hlaska epky
:D:D a ten doggettov pohlad ako by mu pichla klincom do oka
...a potom este doggett keby tu bol mulder a scully
...inak doggett sa zase vyfarbil ked videl trpiacu moniku hned mu zacalo dopalovat...je to jasne ...je to nieco co ho dokaze vyhecovat....ked isiel hore tymi schodmi po tom co videl moniku tak kricat tak som sa chvilu bala ze toho maleho zastreli
:D:D
...na laile sa mi paci to jej nadsenie pre zahady je take podobne ako muldyho ... take decke trochu
:D...az na to ze ona je k tomu este aj mierne hlupucka blondinka... ale to nadsenie maju spolocne
...
inak niektore pribehy laily neviem zaradit do konkretnych epizod tak teraz neiem ci mi uz vynechava alebo dakedy spomenie aj nejaky pripad ktory sme v aktoch X nevideli...
...alebo ako ten mlady kuka na maldrovu vysacku a vravi scully o laile ze o nom a nej stale vravi...chudacik...viem si to normalne zivo predstavit