hmmm.. no ja som si 8 seriu zamilovala...je tu par dielov ktorym chyba taka Aktovost... teda aspon pre mna - a nemyslim tym prisery

ktore sa riesili...tie boli perfektne vsade.....ale tusim len 2-3 neboli 100 percentne ale aj tie su napriek tomu fantasticke... tento zaver je tiez dobry...nastastie namam alergiu na cele to dianie okolo tehotenstva Scully a dokonca aj supervojakov som relativne zvladla - vlastne mi vobec nevyzneli neprirodzene
.. na co som ale priserne alergicka su Jeziskovske temy , nie je to tym ze som veriaca a nejako a to uraza to nie...napriklad v rozpravkach (ako narnia napr.) sa mi to vidi...tu mi to prislo mierne trapne...ako ze vyzdobu v tej chatrci som zvladla a monika tak ta je velkym prinosom tejto mitologie..bola uzasna.., osameli strelci ako traja krali

, kricekove poznamky ze je to zazracne dieta lebo rastie v neplodnej matke...bla bla vseci vieme ze kricek toho nakeca (aj ked stale nechapem preco ho chcel zabit...)...ta divna zenska co tvrdi ze je to dieta supervojaka ci teda aspon ja som to tak pochopila...ci vlastne ona to len naznacila to ten Noul (uz ako supervojak...ale neviem ci uz taky nebol dobre dlho..) to dorazil vsetko toto som zvladla.....ale uplne najdivnejsie (teda zatial ficim len na dabingu mozno to nebolo doslovne prelozene) mi pride ked mulder povie ze dieta bude Boh...
z uvedeneho dovodu ma tento dvoj-diel mierne sklamal... skratka asi sa mi niektore epky v tejto serii pacili viac ako tato mitologa..
ale zase bolo to velmi dobre...ja vecsinou kritizujem dobre veci...ked mi daco vadi zase sa snazim najst aspon nejake tie svetle momenty ...heh ...a hlavne som shipper a aj ked sa priklanam k nazoru ze zaverecna scena mala stipku gicovosti...myslim ze bola prave taka aka mala byt
...a inak na margo toho ako som vsade citala ze aky bol muldy nevrely po svojom navrate nemozem si pomoct ale mne sa zase zdalo ako by boli poslednych par epiek omotanych cukrovou vatou - so sweet teda v tejto mitologii nastastie dost pribrzdili (aj ked mne to nejake drsnacke neprislo... okrem slov tvoje dieta 3 kratto tam tusim bolo...ale v 2 pripadoch mi to prislo minimalne dostatocne dskretne kedze tam bol pritomny aj Doggett a v tom poslednom to zase nebolo take drsne)...netreba sa prejedat sladkosti aby bolo mieto aj na fantaziu.....ako ze nevadilo mi to som shipper, ale trosku im pri tom neostavalo casu na priserky...hlavne v epke alone...ale to by skorej chcelo predlzit epku lebo nevystrihla by som odtial nic...

hold vsetky epky od memento mori povazujem za minimalne polomitologicke.