Xeninka píše:Souhlasím, z 8.série je tahle epizoda jedna z mých nejoblíbenějších, nejen kvůli shipper scénám, ale taky zapojení Doggeta mi tady nevadí tolik jako když se objevil poprvý. I tak ho furt nějak nemusím, ke Scully mi prostě sedne Mulder a konec, třeba to jak za ní chodil do nemocnice Dogget se mi zdálo hrozně divný a líbilo se mi, jak ho tam jednou načapal Mulder a hned ho vyvedl z pokoje ven a postavil se před dveře jako ochranka

Taky se mi tahle epka líbí proto, že nás i přes Scullyino těhotenství tak nějak vrací do starých dobrých časů předchozích sérií

Což se v osmičce moc nevidí.
Tiež sa mi veľmi páčila táto scéna, konečne som si povedala, že sa Mulder zachoval ako chlap, lebo do vtedy sa mi zdal úplne mimo a nejaký čudný. Mám pocit, že Mulder si nechce priznať že v Scullyovej tehotenstve mal prsty on... teda nie prsty ale niečo iné samozrejme,

Akoby nevedel čo má to Scullyvoej brucho znamenať...
Trošku som nepochopila, prečo Doggett za Scullyovou toľko chodil a prečo tam bol za ten čas Mulder len raz, ale táto spomínaná scéna mi to vynahradila.
Keď sa sestrička pýtala na to kto je otec mala som pocit, že Doggett chce povedať, že on, teda aby mu dali informácie. Toto bola posledná časť čo som videla, a tak neviem čo sa stene s Doggettom, ale neviem, čo si mám o ňom myslieť... nejako neviem, čo si mám msylieť o jeho vzťahu ku Scullyvej...
No a scéna s poslíčko pizze nemala chybu! Ten Mulderov pohľad!!! Nádherný, keď Scullyová hovorí: "Dajte to tomu pánovi, čo sa tak škaredo pozerá"