Moderátor: Luki
Utero píše: To ze mel Mulder smrtelnou nemoc a nechal se snist timto tvorem byla docela desiva novinka, ktera mi teda moc nesedla, ale jinak dobry napad.
MrSmith píše:Podla mna je to poriadne prehnane, ze najprv zozerie a potom vyvracia cloveka uplne zdraveho. Sialene. Len neviem ci v dobrom slova zmysle. Jasne su to Akty X ale toto je trochu viac out there ako by som si zelal
MrSmith píše:Niekto nedomyslel, ale mal domysliet
Luki píše:MrSmith píše:Niekto nedomyslel, ale mal domysliet
Myslím že ten někdo měl v té době na starosti důležitější věci než datum... do poslední chvíle ani nikdo nevěděl jestli Duchovny na natáčení epizody přijede nebo ne
MrSmith píše:Luki píše:MrSmith píše:Niekto nedomyslel, ale mal domysliet
Myslím že ten někdo měl v té době na starosti důležitější věci než datum... do poslední chvíle ani nikdo nevěděl jestli Duchovny na natáčení epizody přijede nebo ne
Tak potom nemali radsej pisat ziaden datum. To ich podla mna neospravedlnuje.
Petraela_x píše:Luki... hmm, neviem kde sa mám na to spýtať, ale prečo Duchovny v posledných dvoch sériách takmer nebol? Čo sa vtedy dialo?
xloverin píše:Petraela_x píše:Luki... hmm, neviem kde sa mám na to spýtať, ale prečo Duchovny v posledných dvoch sériách takmer nebol? Čo sa vtedy dialo?
No on chcel soncit s serialom uplne po 7mich seriach,ale CC a spol ho ukecali este na pol osmej serie a zaverecny diel.
luca píše:Teď si tak nostalgicky sjíždím epizody osmé série a vždycky se musím pozastavit nad tím, jak si tvůrci vůbec, ale vůbec nelámají hlavu s nějakou logickou časovou posloupností. Například v tomhle díle se objevuje přesné datum 6. a 7. května 2000 s poznámkou, že těsně potom Mulder zmizel a že to bylo "loni" (v díle Redrum je zase přesné datum 4., 5., 6., 7., 8. prosince 2000, takže tenhle díl se fakt musí odehrávat někdy začátkem roku 2001, tedy z Doggetova pohledu.) Když si uvědomím, že Scullyová zjistila, že čeká dítě v den, co Mulder zmizel, tedy údajně někdy v tom květnu, tak to by musela být těhotná asi tak dlouho jako slon, když na ní není pořád vůbec nic vidět, ani po nějakých sedmi, osmi měsících. Navíc v Per Manum, které se v přítomné rovině odehrává až chvíli po The Gift, jí doktorka říká, že vidí na ultrazvuku "pouze" 14-ti týdenní plod. No, není v tom krásný guláš?
A to Mulderovo zmizení v květnu mi taky moc nesedí. Když ho našli mrtvého, byla Scullyová sotva ve čtvrtém měsíci, soudě podle vzhledu a údajů z Per Manum, takže byl dejme tomu pryč něco přes tři měsíce, a když ho pohřbívali, stáli na hřbitově ve sněhu. V září může být sníh někde v kanadských horách, ale určitě ne v Severní Karolíně. Takže bych to spíš viděla na to, že ho unesli někdy v září, našli v prosinci a pak "vykopali" na přelomu února a března, kdy už měla Scullyová pěkné sedmiměsíční bříško.
Asi jsem moc velký šťoura, ale proč to alespoň trošku nedává smysl? Na takové věci by si myslím mohli a měli dát pozor.
oskvarka píše:úplný súhlas...a to ja mam v tych ceskych mesiacoch trochu chaos teda bez googlu som pri niektorách stratená ... ale niektoré celkom ovládam a vsimla som si to hned... teda doktorku som neriesila lebo ako som to ja pochopila aj tak to bola klamárka...aj ked zase keby povie Scully nejakú koninu tak by jej to asi ako doktorke malo dopnút ..ale toto vypustam...to ze to na nej nebolo vidno ..to tiez neriesim zamaskovala za sveter a vecsie sako ...
luca píše:...já trvám na tom, že pokud se William narodil v květnu, tak mohla otěhotnět nejdříve na konci léta,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků