terentule píše:Jojo, dost to tak vypadá, ale nepolíbí se...jen na tvář...škoda
Na čelo, dámy, na čelo

Moderátor: Luki
terentule píše:Jojo, dost to tak vypadá, ale nepolíbí se...jen na tvář...škoda
oskvarka píše:....a s tými vajíckami to rozdýchavam uz od 4 série lebo mi stále nieje jasné ako jedna zena...a navyse doktorka nezistí ze nemá vajícka... myslím ze by sa to na nej ocividne zdravotne prejavilo...ci ??
luca píše:oskvarka píše:....a s tými vajíckami to rozdýchavam uz od 4 série lebo mi stále nieje jasné ako jedna zena...a navyse doktorka nezistí ze nemá vajícka... myslím ze by sa to na nej ocividne zdravotne prejavilo...ci ??
Tak přesně nad tímhle jsem se taky pozastavovala, myslela jsem, že by neměla ani menstruaci, ale pak jsem si někde učeně přečetla, že ovulace není podmínkou menstruace a že jsou ženy, které normálně mestruují, a přesto se jim žádná vajíčka neuvolňují.Takže si asi vážně nemusela ničeho všimnout. Spíš mi přišlo divný, jak jí tady Mulder říkal jako novinku, že jí vzali všechny vajíčka a že kvůli tomu nemůže teda mít ty děti, já měla za to, že tohle už přece Scullyová dávno ví, minimálně od první poloviny 5. série (díly Christmas Carol/Emily), přece to tam Mulder říkal u toho adopčního řízení nebo co to bylo... Holt, asi se v tom fakt nesmíme tolik šťourat.
oskvarka píše:uz som rychlo chcela vidiet aspon nejaku epku kde je muldy)
luca píše:oskvarka píše:uz som rychlo chcela vidiet aspon nejaku epku kde je muldy)
V tom ti rozumím, jakoli je Doggett skvělý a sympatický, stejně tak později Monica Reyesová, a i některé epizody jsou vážně zajímavé, stejně mi tam ten Mulder chybí. Už to nejsou pravá Akta X.A na rovinu přiznám, že bych tuhle mytologii týkající se těhotenství Scullyové i pak těch podivných supervojáků klidně oželela. Nějak mi k srdci nepřirostla. Ještě že si pořád dokolečka dokola můžu pouštět moji zamilovanou šestku!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník