Moderátor: Luki
Navíc co do scénáře, režie, hudby a výkonu herců jsou to špičkové díly, které mají naprosto všechny aspekty Akt X - paranormálno, mytologii, vztah M/S...prostě všechno. A závěr TINH je úúúúúúplně nejvíc. V originále u toho tuhne krev v žilách.
Petraela_x píše:koniec DeadAlive je naozaj krásny. Akurát ju tam mohol Mulder aspoň pohlasiť po vlasoch... a čo mal znamenať ten Doggett na konci ako vošiel do izby a pozeral na nich tak vyjavene?
TINH koniec keď Scullyová zakriší túto vetičku je naozaj srdce drásajúca, bolo mi jej vtedy fakt ľúto.
KayTee píše:Petraela_x píše:koniec DeadAlive je naozaj krásny. Akurát ju tam mohol Mulder aspoň pohlasiť po vlasoch... a čo mal znamenať ten Doggett na konci ako vošiel do izby a pozeral na nich tak vyjavene?
TINH koniec keď Scullyová zakriší túto vetičku je naozaj srdce drásajúca, bolo mi jej vtedy fakt ľúto.
Nedíval se na ně "vyjavene", ale spíš s takovým tím pocitem, že je to jejich chvilka a neměl by tam překážet... Takový jsem z toho měla pocit já.
Petraela_x píše:KayTee píše:Petraela_x píše:koniec DeadAlive je naozaj krásny. Akurát ju tam mohol Mulder aspoň pohlasiť po vlasoch... a čo mal znamenať ten Doggett na konci ako vošiel do izby a pozeral na nich tak vyjavene?
Nedíval se na ně "vyjavene", ale spíš s takovým tím pocitem, že je to jejich chvilka a neměl by tam překážet... Takový jsem z toho měla pocit já.
príde mi že tak akoby nejako prekvapene, neviem, zdá sa mi akoby nikto nečakal, že by oni dvaja mohli niečo spolu mať. Okrem teda priateľstva. Možno práve pochopil, že je medzi nimi niečo viac...
luca píše:No, já si myslím, že jedině blbej a slepej by to nepochopil už dávno, že mezi nima "něco je". A Doggett není ani jedno. Souhlasím s KayTee.
luca píše:Petraela_x píše:koniec DeadAlive je naozaj krásny. Akurát ju tam mohol Mulder aspoň pohlasiť po vlasoch... a čo mal znamenať ten Doggett na konci ako vošiel do izby a pozeral na nich tak vyjavene?
príde mi že tak akoby nejako prekvapene, neviem, zdá sa mi akoby nikto nečakal, že by oni dvaja mohli niečo spolu mať. Okrem teda priateľstva. Možno práve pochopil, že je medzi nimi niečo viac...
No, já si myslím, že jedině blbej a slepej by to nepochopil už dávno, že mezi nima "něco je". A Doggett není ani jedno. Souhlasím s KayTee.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků