Myslím si, že táto epizóda si skutočne zaslúži, aby sa o nej diskutovalo, pretože mne osobne vyrazila dych. Skvelý herecký koncert od Roberta Patricka plus celý príbeh a kamera a hlavne spôsob akým je to natočené...teda klobúk dole. Myslím že predovšetkým týmto dielom ôsma séria ukázala, že má tiež čo ponúknuť.
Mně se tato epka též hodně hodně líbila. A až na konci jsem si uvědomila, že tam Scully skoro vůbec nebyla (a Mulder vůbec pochopitelně) a přesto mě to dostalo. Temný aktovský příběh a výborný výkon Roberta Patricka. Super díl.
V tejto osmičke aj mne prestalo vadiť, že tam Mulder nie je a uvedomila som si, že Akty X, to sa nerovná len Mulder, ale tá temnota, tie príbehy...Tento ma obzvlášť dostal, proste mega kvalita.
Tohle je vazne uzasna epka. Bal jsem se velke absence Scully, ale touhle epizodou si me Doggett ziskal. Vazne tajemna podivana
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Doggett prechádzajúci hrôzostrašnými prázdnymi chodbami FBI, tá modrá tma, ktorú ako efekt skvele vytvorili, to ako sa Doggett so sekerou v ruke skláňa nad spiacou Scullyovou a to ako ho ona nakoniec prebudí...tenti diel je úplný Akto-X ový luxus!
Hmm čítala som si čo to vlastne je "Via Negativa" a písali tam niečo iné ako to o čom bol tento diel. Ale rozhodne to bolo veľmi nepríjemné, aj z toho hľadiska, že sme nevedeli čo je so Scullyovou.
Já jsem se tady hrozně nudila, koukám, jak se to všem líbilo. No Scully, No Mulder - no perfect x files episode.
Scully: You were an Indian guide, help me out here. Mulder: Indian guide says maybe you should run to the store and get some matches. Scully: I would but I left my wallet in the car.