Moderátor: Luki

XGirl píše:Mně se tenhle díl taky líbil. Přesně jak jste tu psali - Mulder sexy, Scullyová správně nadšená do toho zapudrovaného neviditelného chlapíka, a krásný shippy konec. IMHO všimli jste si těch narážek na to, že tohle nebyl jejich první večer spolu u televize?
Luki píše:Trapas... díkybohu za to že se nikdy nestal jinak bych ho nesnesl vůbec

Baku05 píše:Já na Je souhaite nevidím vůbec nic špatného, právě naopakJe to prostě další z várky potrhlých a bláznivých... a ty já ráda
Některé momenty jsou opravdu nezapomenutelné - Scullyová pudrující neviditelné tělo nebo Mulder vztekající se na Džinu a za sebou už má Skinnera "Agente Muldere, jak jste se sem dostal???" To mě prostě dostane vždycky
![]()
nabaa píše:A ještě jedna poznámka - kdyby tu epizodu psal shipper, určitě by si Mulder přál, aby Scullyová mohla mít dítě.

XGirl píše:nabaa píše:A ještě jedna poznámka - kdyby tu epizodu psal shipper, určitě by si Mulder přál, aby Scullyová mohla mít dítě.
Co my víme, třeba si to přál a ten konec neznamenal to, co si všichni mysleli...V Aktech X je možné všechno a já bych se nedivila ani tomuhle. A bylo by to vyloženě shipperské přání![]()
nabaa píše:XGirl píše:nabaa píše:A ještě jedna poznámka - kdyby tu epizodu psal shipper, určitě by si Mulder přál, aby Scullyová mohla mít dítě.
Co my víme, třeba si to přál a ten konec neznamenal to, co si všichni mysleli...V Aktech X je možné všechno a já bych se nedivila ani tomuhle. A bylo by to vyloženě shipperské přání![]()
Mno, já myslím, že ten konec je hodně výmluvný. A měl jen jedno přání, takže nám zbývá opravdu jen věřit, že být autor shipper, bude chudák Džínka plnit přání ještě teď.Ale je zajímavý, a napadne mě to pokaždé, když jde o 3 přání, že si nikdy nikdo nepřeje, aby mohl mít další přání. Není to zvláštní?
nabaa píše:Ale je zajímavý, a napadne mě to pokaždé, když jde o 3 přání, že si nikdy nikdo nepřeje, aby mohl mít další přání. Není to zvláštní?
peta111 píše:O tom počtu přání - nezatrhla to ta Džinka hned na začátku? Zdůraznila - každý jen 3!
nabaa píše:Jo, to zatrhla. Ale já jsem teď nemyslela jen Je souhaite, ale všechny příběhy, kde figurují tři přání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník