Moderátor: Luki
mona lisa píše:Pacilo sa mi ako Padgett povedal nakonci nieco v tom zmysle, ze sa mylil, ked si myslel, ze sa Scullyova do neho zalubi, lebo ona je uz zamilovana (do niekoho ineho) Len ci to Mulder pochopil
MrSmith píše:Uplne sa mozem podpisat pod tvoj prispevok. So vsetkym uplne suhlasim
kimberly píše:MrSmith píše:Uplne sa mozem podpisat pod tvoj prispevok. So vsetkym uplne suhlasim
Tak predsa sme sa niekedy celkom zhodli
MrSmith píše:kimberly píše:MrSmith píše:Uplne sa mozem podpisat pod tvoj prispevok. So vsetkym uplne suhlasim
Tak predsa sme sa niekedy celkom zhodli
Bolo toho aj viac akurat som reagoval len ked som nesuhlasil. Teraz som si povedal, ze zareagujem aj ked suhlasim..Aby som ti ukazal, ze sa kludne mozeme aj zhodnut
detillo píše:A to jak musel Mulder spolknout všechnu tu zubní pastu taky nic moc - být Duchovnym, chci za něco takovýho zvláštní prémie
XGirl píše:detillo píše:A to jak musel Mulder spolknout všechnu tu zubní pastu taky nic moc - být Duchovnym, chci za něco takovýho zvláštní prémie
Zubní pastu? To si teď nějak nevybavím, tuhle scénu...
XGirl píše:Však on Muldy na péči o své tělo asi moc není, ve vaně jsme ho viděli všehovšudy jednou v Hollywood ad a v nucené sprše v One son...JInak si nevzpomínám, že bych ho viděla při jekékoli aktivitě v koupelněTo Scullyová se chystala do sprchy hned v Pilotu a ve Squeeze už si točila vanu...Holt Mulderovy zvyky v téhle oblasti nám zůstaly utajeny
XGirl píše:No jo vlastně, jak jsem mohla zapomenout na Demons, takový zásadní díl pro obdivovatelky Mulderovy pěkné postavyOne son se mi taky zamlouvá, ať mi nikdo neříká, že Mulder přes tu zástěnu na Scullyovou neviděl (a že se nepodíval)
![]()
detillo píše:XGirl píše:Však on Muldy na péči o své tělo asi moc není, ve vaně jsme ho viděli všehovšudy jednou v Hollywood ad a v nucené sprše v One son...JInak si nevzpomínám, že bych ho viděla při jekékoli aktivitě v koupelněTo Scullyová se chystala do sprchy hned v Pilotu a ve Squeeze už si točila vanu...Holt Mulderovy zvyky v téhle oblasti nám zůstaly utajeny
Náhodou, v Demons byl taky ve sprše, sice aby se zahřál, ale i to se počítá, nebo ne???
A nucenou sprchu v One Son miluju...kvůli tý jsem schopná pouštět si celou epku víc než často...
detillo píše:V originále říká Scully něco jako "přece mě znáš" - - - to s tím "nemusím odpovídat" je zase nějakej výplod českýho překladatelenepřesnej jako (skoro) vždycky...
Líbí se mi Scully relax v Mulderově bytě : nohy na stole, rozvalená na gauči - prima pohodička![]()
Ještě by mě zajímalo, jak se do sklepa domu, kde bydlí Mulder, dostal ten obr kotel -- pokud si pamatuju, tak v Anasazi byly ve sklepě akorát nádrže s otrávenou vodouŽe by obyvatelé šetřili za ohřev vody??? A to jak musel Mulder spolknout všechnu tu zubní pastu taky nic moc - být Duchovnym, chci za něco takovýho zvláštní prémie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků