Moderátor: Luki
nabaa píše:Díl nic moc, taková spíš slabá tečka za FTF, ale koukatelný. Nijak zvlášť mě nezaujal. Jo a nechci prudit, ale začátek se píše "beginning".
kimberly píše:nabaa píše:Díl nic moc, taková spíš slabá tečka za FTF, ale
koukatelný. Nijak zvlášť mě nezaujal. Jo a nechci prudit, ale
začátek se píše "beginning".
Už je to opravené, angličtinu z duše neznášam, takže také veci naozaj prehliadam.
kimberly píše:Na to, že bol tento diel považovaný za začiatok niečoho nového, v podstate nových Aktov X ma sklamal. Pozrela som si ho znova a čoraz viac si uvedomuje, aký je slabý. Malo to byť omnoho veľkolepejšie.
MrSmith píše:kimberly píše:Na to, že bol tento diel považovaný za začiatok niečoho nového, v podstate nových Aktov X ma sklamal. Pozrela som si ho znova a čoraz viac si uvedomuje, aký je slabý. Malo to byť omnoho veľkolepejšie.
Presne tak, malo to byt velkolepejsie ved je to vysoko ocakavana epizoda, ktora ide hned za filmom! Boli tam aj zaujimave a sokujuce veci, moznost, ze sme vsetci momozemstani napr., ale mohlo to byt lepsie. Nastastie ju nepovazujem za zaciatok novych Aktov X. Za novy zaciatok povazujem Within.
Utero píše:Jinak sestou serii mam zatim moznost sledovat jen v cestine a absolutne jsem nepochopil proc v ceskym dabingu agent Spender vyka vlastnimu otci, ze by chyba dabingu? No nevim....
xloverin píše:Utero píše:Jinak sestou serii mam zatim moznost sledovat jen v cestine a absolutne jsem nepochopil proc v ceskym dabingu agent Spender vyka vlastnimu otci, ze by chyba dabingu? No nevim....
No pokial sa dobre pamatam, tak Spender nevedel, kto je jeho otcom a rozhodne s nimi on nezil. Moj otec tiez svojmu otcovi vykal,ale to bolo z inaksieho dovodu
Utero píše:xloverin píše:Utero píše:Jinak sestou serii mam zatim moznost sledovat jen v cestine a absolutne jsem nepochopil proc v ceskym dabingu agent Spender vyka vlastnimu otci, ze by chyba dabingu? No nevim....
No pokial sa dobre pamatam, tak Spender nevedel, kto je jeho otcom a rozhodne s nimi on nezil. Moj otec tiez svojmu otcovi vykal,ale to bolo z inaksieho dovodu
Ja bych spis rekl, ze ho zna moc dobre, ale treba ho tak nenavidi, ze mu vyka. Ale jak je znamo Anglictina nerozlisuje vykani a proto jsem priradil chybu dabingu.
Utero píše:Jinak vsimli jste si te neptarne narazky na Simpsny? V The Beginning je scena kde se nachazime v te elektrarne. Kdyz v tom jeden zamestnanec vzbudi sveho kolegu slovy "Vstavej Homere". A to nevychazim jenom z jmena, ale z toho, ze ten chlapik spal v pracovni dobe, mel nadvahu a vse se odehravalo v elektrarne Mozna je to jen shoda nahod, ale rozesmalo me to.
XGirl píše:Mně tady vždycky úplně zatrně z toho, jak se Mulder kvůli té (neslušný výraz pro skot) Fowleyové chová ke Scullyové, jak je na ni hrubý, jak jí najednou nevěří, jak mu najednou vadí, že je Scullyová skeptik, a přitom ve filmu jí tvrdil, jak ho její rozum a věda nesčetněkrát zachránily... Jistě, přichází tím do Akt X něco nového, přesto jsem nidky úplně nepochopila, proč se Mulder takhle dokáže chovat a k jeho hodně citlivé povaze mi to nesedělo ani tehdy, ani teď zpětně...
XGirl píše:Mně tady vždycky úplně zatrně z toho, jak se Mulder kvůli té (neslušný výraz pro skot) Fowleyové chová ke Scullyové, jak je na ni hrubý, jak jí najednou nevěří, jak mu najednou vadí, že je Scullyová skeptik, a přitom ve filmu jí tvrdil, jak ho její rozum a věda nesčetněkrát zachránily... Jistě, přichází tím do Akt X něco nového, přesto jsem nidky úplně nepochopila, proč se Mulder takhle dokáže chovat a k jeho hodně citlivé povaze mi to nesedělo ani tehdy, ani teď zpětně...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků