Moderátor: Luki
oskvarka píše:jj suhlas...teda nie ze by to bolo totalne hrozne...mne sa to napriklad nezdalo nudne,..ale to je trochu malo.....je tam Krycek aspon .... ale skratka aby to bola mitologia tak tomu teda riadne chyba dynamika alebo nieco ine...sratka nieco tomu chyba... a ako samostatna epka je to slabe... ja som to teda videla pred 2 mesiacmi...a v noralnej valite som to este nekukla...ale moc ma to nelaka oproti ostatnym v 6 (aj ked to s tym diablovim dietatom sa i zdalo v tejto serii asi trochu horsie ako tato cast- to ma skratka vobec nechytilo)...ale zatial ma cakaju lepsie kusky
Baku05 píše:Tak já si teda dovolím jeden nesouhlas Já mám tuhle epizodu ráda, ba dokonce patří k mým oblíbeným. Nějak jsem si u ní dokázala udržet pocit z prvního sledování, kdy jsem neměla načteno, jak se má díl vyvíjet a rozhodně jsem se u něj nenudila, takže jsem schopna se se zájmem na něj kouknout kdykoliv znova... To přehoupnutí Skinnera na stranu Muldera mi zde přijde nenásilné a povedené. Prostě epizod se Skindou je na můj vkus málo a tahle si pro mě drží laťku slušně vysoko i v rámci dalších konkurentů v šesté sérii
oskvarka píše:mno co ja viem...mno...ale videla som to len raz zatial...isto tomu este dam sancu...
Baku05 píše:oskvarka píše:mno co ja viem...mno...ale videla som to len raz zatial...isto tomu este dam sancu...
No kvůli mně nemusíš Vždyť ať se každému líbí něco jiného, od toho tu máme na výběr z 202 epizod
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků