Náhodou svérázne charaktery jako je Sheila mám rád . Rain King není nic vyímečného ale taky si na nic víc ani nehraje a jelikož se celá série nese v duchu sbližování a prohlubování vztahu Muldera a Scullyové nevidím v těhle "výstřelcích" žádné větší zlo .
Mne sa táto epizóda veľmi páči, ako všetky čo sú takto príjemne "uletené" je to osvieženie medzi tými ostatnými vážnymi a smrtiacimi epizódami A súhlasím to ich pohupávanie ma tak rozosmialo až až
Mě se líbila moc, takové epizody beru jako osvěžení mezi mytologií, nevím jak vy, ale já nemohu sledovat po sobě třeba 4 myt. epky. Prostě mě to ubíjí. Na aktech mám ráda právě to složení, mix různých témat
naozaj musim suhlasit prijemne oddychova cast ...aj humorna... co nieje uplne potrhla..teda chce tym povedat, ze ma aj nieco do seba ...tie ich xichty prima...teda ta letiaca krava bola trochu odveci ale potom ako ho scully osetrovala ci sa mu ozaj nic nestalo
Tak toto bola vydarená zábava. Naozaj perfektné spracovanie a nezabudnuteľné scénky ako tá v štúdiu z farmárským párom čo sa tak moc podobá na staršie verzie Muldera a Scullyovej či lietajúca krava... a veľmi sexi herečka čo si dokonale a s chuťou strihla úlohu Sheily.