Terms of Endearment

22 epizod Akt X z let 1998-1999

Moderátor: Luki

Terms of Endearment

Odeslatod kimberly v 19 črc 2008 12:30

Ide sa narodiť netvor miesto dieťaťa, narodí sa netvor...to sme tu už všetko mali, predtým aj potom...Netvrdím, že tento diel mal zlú atmosféru, tiež sa mi páči jeho názov. Ale jeho celkový priebeh mi príde taký rozpačitý. A to, že sa hrdinke narodili niekoľko krát po sebe zdravé deti, ale ona ich pochovala, lebo chcela démonické dieťa...mne to prišlo smiešne. Aspoň som si tu obzrela svojho obľúbeného Spendera, občas som bola aj napätá, pri diely som nejedla, ani som sa nijako inak nerozptyľovala, ale aj tak nevie či by to bol zrovna kúsok, ktorý by som pustila povedzme niekomu, kto o Aktoch X nemá ani potuchy...
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
kimberly

Re: Terms of Endearment

Odeslatod MrSmith v 19 črc 2008 12:53

Podla mna neuveritelne ale neuveritelne trapna epizoda. Toto ani ni esu Akty X ale nejaky podpriemerny beckovy serial.
Obrázek
MrSmith

Odeslatod petrazelva v 19 črc 2008 15:43

Taky mě tato epizoda moc neupoutala. Pamatuju si jen pár scén. Třeba ta, jak Mulder otravuje Wayna (jmenoval se tak?) - jak jedou v těch autech vedle sebe. Muldy fakt dokáže být pain-in-the-ass, a to se mi na něm líbí :twisted:
Don't give up!
petrazelva

Odeslatod nabaa v 20 črc 2008 22:24

Dobrá epizoda, taková napůl humorná. Navíc Bruce Campbella miluju. Akorát mi tam moc nesedí Mulderovo prohlášení "I don´t know. I´m not a psychologist.", když objasňuje Scullyové, kdo že Wayne ve skutečnosti je. :D
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
nabaa

Odeslatod XGirl v 04 srp 2008 08:42

Toho jsem si všimla už v několika epizodách, že se k psychologii nehlásí (třeba i v The end)! Že by se na škole ulejval z přednášek? :lol:
Obrázek
XGirl

Odeslatod Utero v 24 zář 2008 18:12

Po naprosto dokonale serii epizod v rozmezi Drive az po How the Ghosts Stole Christmas bohuzel prisel pad dolu. Epizoda, ktera je pry inspirovana slavnym filmem Rosemary's Child (lecos jsem o nem slysel, ale nevidel jsem ho) proste nebyla zpracovana tak jak by mela. Najednu stranu temna epizoda s desivym nametem, na druhou stranu par humornych okamziku. To z vetsiny bohuzel nefunguje. Terms of Endearment me prozatim moc nenadchla. 40%

Obrázek

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod nabaa v 17 říj 2008 22:29

A další menší sek - když Mulder telefonuje poprvé Scullyové od Wayna z domu, poslouchá je Wayne přes chůvičku. Chápu, že slyšel Muldera, ale že by slyšel i Scullyovou? Tomu se říká citlivost elektronického zařízení. :D
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
nabaa

Odeslatod luca v 17 říj 2008 23:27

nabaa píše:A další menší sek - když Mulder telefonuje poprvé Scullyové od Wayna z domu, poslouchá je Wayne přes chůvičku. Chápu, že slyšel Muldera, ale že by slyšel i Scullyovou? Tomu se říká citlivost elektronického zařízení. :D

To byla SUPERchůvička! :lol:
luca

Odeslatod Leblanc v 27 led 2009 10:30

Wayne a jeho druhá žena, Becky, to je páreček! Dost upoutala mou pozornost, divně se tvářila, nebo spíš - měla zvláštní oči :twisted: (A tím nemyslím jejich démonickou verzi)
Obrázek
I want to believe in the power of love ...
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Leblanc

Odeslatod Petraela_x v 11 bře 2009 18:01

Tento diel si pamätám ešte keď ho dávali v telke a bohužiaľ musím zhodnotiť, že som ho akosi nepochopila... teda nepochopila som, čo malo znamenať to, že tie deti boli v poriadku... a že neboli Waynove/Ivanove - Čech ako repa! A už nehovorím o tom, ako vysvetlili "náplň práce" boha Velesa. No ďes. Takto zavádzať :D
Inak diel celkom dobrý humorné okamihy sa mi veľmi páčili :D
Obrázek Obrázek
Petraela_x

Odeslatod Leblanc v 15 bře 2009 01:21

Petraela_x píše:Tento diel si pamätám ešte keď ho dávali v telke a bohužiaľ musím zhodnotiť, že som ho akosi nepochopila... teda nepochopila som, čo malo znamenať to, že tie deti boli v poriadku... a že neboli Waynove/Ivanove - Čech ako repa! A už nehovorím o tom, ako vysvetlili "náplň práce" boha Velesa. No ďes. Takto zavádzať :D
Inak diel celkom dobrý humorné okamihy sa mi veľmi páčili :D

Ty děti, co byly v pořádku porodila Becky jiným mužům, nebyly Wayneovy. On chtěl normální děti, ona naopak usilovala o malého ďáblíka ;)
Obrázek
I want to believe in the power of love ...
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Leblanc

Odeslatod luca v 25 bře 2009 16:31

Taky nechápu tu Mulderovu poznámku, že není psycholog. Co teda v tom Oxfordu studoval? :o Tenhle díl není nic moc.
luca

Odeslatod Luki v 25 bře 2009 19:38

U tohohle dílu se vždycky královsky bavím. Jak se pomalu z tajemně temného dílu vyklube velmi příjemná komedie, která se nebere nijak vážně. Při dvou momentech jsem sice koulel očima že jsem viděl z dva rohy, ale pro mne je důležitá zábava.
Luki

Odeslatod kimberly v 31 pro 2009 00:52

no tak som to po dlhe dobe videla a vravim sa: fajn odychovka ;)
kimberly

Odeslatod oskvarka v 05 led 2010 20:28

kimberly píše:no tak som to po dlhe dobe videla a vravim sa: fajn odychovka ;)

pre mna je toto asi najhorsia epka tejto serie...este som ju nekukla v originali zatial lebo nestiham...ale isto jej dam este sancu...
TheX-files
oskvarka

Odeslatod 16mino28 v 12 dub 2011 09:41

Variácia na klasické časy X-Files, ale dosť nepodarená. Pripadalo mi to ako z nejakého lacného seriálu ( trébars posledné série Smallville ) Zaujalo ma však že ten diabol sa volal Ivan a pochádzal z ČeskoSlovenska. A tá diablica bola sexi :)
16mino28

Zpět na 6. série