Moderátor: Luki
XGirl píše:Tak kdopak jste si dnes ke stému výročí od dopadu "tunguzského meteoritu" připomněl tuto událost shlédnutím epizody? Já ano a jsem nadšená jako vždycky, této mytologii se nedá nic vytknout...
XGirl píše:Tak kdopak jste si dnes ke stému výročí od dopadu "tunguzského meteoritu" připomněl tuto událost shlédnutím epizody? Já ano a jsem nadšená jako vždycky, této mytologii se nedá nic vytknout...
kimberly píše:Inak...teraz sa trochu červenám a tým skôr keďže som túto mytológiu toľkokrát videla...ale prečo vlastne Krycek prišiel o ruku?
luca píše:kimberly píše:Inak...teraz sa trochu červenám a tým skôr keďže som túto mytológiu toľkokrát videla...ale prečo vlastne Krycek prišiel o ruku?
Uříznou mu ji lidi schovávající se v lesích, aby ho uchránili od nakažení černou rakovinou.
MrSmith píše:luca píše:kimberly píše:Inak...teraz sa trochu červenám a tým skôr keďže som túto mytológiu toľkokrát videla...ale prečo vlastne Krycek prišiel o ruku?
Uříznou mu ji lidi schovávající se v lesích, aby ho uchránili od nakažení černou rakovinou.
Ale ako to pomoze? Ved cierny olej sa nedostava do tela cez ruku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků