A velmi vtipna scena byla kdyz Mulder prisel do nemocnice za Scully a jak zvednul ty ruce, ze se zdava

Moderátor: Luki
kimberly píše:Veľmi dobrý námet: to poprvé-nevinné sledovanie telky môže spôsobiť naše totálne pomätenie zmyslov a to len na základe farebných signálov. A potom ako Scullyovej preskočí a Mulder po nej pátra, to je tiež kvalita...a myslím že naňho kričí, že nikdy si mi neveril a on jej povie: ty si jediná, ktorej verím...
nabaa píše:Mulder je daltonik? Jako že je barvoslepý na zelenou a červenou? To je pro mě novinka, asi mi to nějak vypadlo. Mno, to musí být legrace na semaforech.Díl je to vynikající, hlavně proto, že se (samozřejmě s výjimkou 8. a 9.série) nestávalo moc často, že by trpěla Scullyová. Většinou to býval Mulder, kterého pronásledovali "démoni".
XGirl píše:No, ono to s tou barvoslepostí nebude nejspíš tak horké, protože v žádných jiných epizodách s tím problémy nemá ani se to nijak neprojevuje (můj kamarád daltonik je a vážně nerozezná červenou od zelené a růžovou od tyrkysové)...a nejsem si jistá, jestli by ho s tímhle přijali k FBI - ačkoli pokud člověk nechce být módním návrhářem, tak to nijak nevadí a na semaforu vidí, které světlo svítí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník